munkaruha logózás

A munkaruha logózás egyedivé varázsolja az egyenruhát

Az alkalmazottak hovatartozását és a csoport egységét a legkézenfekvőbben az egyenruha hordásával lehet megvalósítani. A munkaruha logózás a vállalkozások körében mára már nagyon elterjedt népszerűsítési módszerré vált.

Az uniformis bármelyik kiegészítő darabja átalakítható a cég arculatához, legyen szó pólóról vagy kardigánról. A dizájn és a modell a munkáltató fantáziájára van bízva. A vállalatokat népszerűsítő reklámszöveg vagy embléma varrása történhet egyenesen a ruhadarabra. annak esetek, amikor a matrica egy különálló anyagra kerül és tépőzár vagy varrás által ráilleszthető az éppen hordani kívánt ruhadarabra. A munkaruha logózás során, a gépi hímzésnél minőségi fonalat használnak, ennek köszönhetően a precízen kialakított minta tartósabb lesz és rövidebb idő alatt elkészíthető, mint a kézzel megmunkált változata.

A logók készülhetnek egy- vagy többszínű fonalból, de mintájukban is eltérőek lehetnek. A munkaruha logózás területén, természetesen tanácsot is lehet igényelni a szakemberektől.

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply