Nagy probléma a potenciazavar

A potenciazavar ne legyen tabutéma!

Egyre nyíltabb világunkban még mindig nehéz beszélni az impotenciáról, a szexuális gondokról, főleg a férfiak nyílnak meg nagyon nehezen, ha efféle problémákkal találják szembe magukat. A potenciazavar lelki okait érdemes először feltérképezni, mert a stresszes mindennapok nagyon sok embert bedarálnak.

Egyik napról a másikra is könnyen elveszítjük a kontrollt a saját életünk felett és ez bizony szexuális gondokkal járhat. A potenciazavar nem egy szégyellnivaló probléma, hanem ugyanolyan, mint a többi, amit meg kell oldani. A férfiak többsége inkább homokba dugja a fejét és úgy tesz, mintha semmi sem történt volna és éli tovább az egyre elviselhetetlenebb mindennapokat. Ne legyen a XXI. században a potenciazavar tabutéma, hanem úgy tekintsünk rá, mint a modern rohanó világ egy kellemetlen hozadéka, ami ellen tenni kell!

Elsősorban be kell látni, hogy gond van és törekedni kell az okok feltárására, majd megfelelő gyógymódot keresni. A lelki nehézségek mellett, a testi betegségek is állhatnak a potenciazavar hátterében, amit mindenképpen kezeltetni kell szakemberrel.

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply