randi oldal

Fontos az őszinteség a randi oldalon

Az interneten való ismerkedés legegyszerűbb módja egy párkeresőn való regisztrálás. A randi oldal alkalmat ad arra, hogy olyan embert találjon a felhasználó, aki valójában megfelel az ízlésének. Ezért nagyon fontos, hogy az adatlap őszintén és részletesen legyen kitöltve, hogy amikor valaki meglátja, már megtudjon olyan dolgokat, amelyek megalapozhatják a kapcsolatot.

Ilyen lehet például a lakhely, szereti-e a kutyákat, macskákat, más állatokat, de az is, hogy özvegy, elvált, van-e gyermeke. Kellemetlen lehet, ha csak a beszélgetés során derülnek ki ilyen dolgok, még akkor is, ha az adatlapon fel van tüntetve, de nem lett elég figyelmesen elolvasva.

A randi oldal felhasználói felületén őszintének kell lenni, az első találkozások, sőt, már a beszélgetések során sok mindenre fény derülhet, ami könnyen tönkreteheti a kapcsolatot, még akkor is, ha már megvan az a bizonyos szikra és vonzalom. A lényeg, hogy minden regisztráló jól töltse ki az adatlapot és a beszélgetőtársáét pedig figyelmesen olvassa el.

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply