Iratkozzon még ma az az OKJ személy- és vagyonőr képzésekre!

Ha úgy érzi, hogy jelenlegi munkahelyén a karrierje évek óta nem halad semmilyen irányba, akkor saját boldogsága érdekében, érdemes továbblépnie és valami újat kipróbálnia. Keresse fel a www.Okjoktatokozpont.hu/szemely-es-vagyonor-tanfolyam/ oldalt,

ahol nagyon sok információt talál az OKJ Oktatóközpont által szervezett személy- és vagyonőr képzésekkel kapcsolatosan! A tanfolyam elvégzése több munkakörben elhelyezkedhet, így például lehet parkoló őr, múzeumi teremőr, értékek szállítása esetén felügyelő, portárs különböző intézményekben.

A központ ötvenéves tapasztalattal rendelkezik, tehát hozzáértő oktatóktól tanulhat szakmát. Az elméleti anyag elsajátítása mellett, nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlatias képzésre, amely nélkül sokkal nehezebb elhelyezkedni a munkaerőpiacon.

Ennek következtében, kötelező részt vennie a 40 órás szakmai gyakorlaton, ami a kijelölt cégeknél történik. Ha úgy érzi, hogy Önnek való a munka, jelentkezzen azonnal a www.Okjoktatokozpont.hu/szemely-es-vagyonor-tanfolyam/ oldalon!

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply