Vegyen meg mindent egy helyről!

Éttermekben, pizzériákban mindig a legjobb alapanyagokat kell felhasználni annak érdekében, hogy valóban ízletes ételek készüljenek. Ezért, olyan megbízható helyről érdemes beszerezni a termékeket, ahonnan mindig friss és kifogástalan minőségű árut lehet kapni. Tanácsos a Gastro Zóna Kft-től megrendelni a kitűnő alapanyagokat, akár étterme van, akár pizzériát működtet. Ez egy megbízható és mindig teli raktárral a rendelkező élelmiszer nagykereskedés, ami a legmagasabb színvonalon szolgálja ki a partnereit.

Budapesten található ez a nagykereskedés, aminek a kínálatában az olasz élelmiszerek mellett, számtalan egyéb tartós és friss termék megtalálható. A Gastro Zóna Kft-től minőségi termékeket, alapanyagokat és élelmiszereket lehet vásárolni, amelyekből igazán finom menüt készíthetnek a felkészült szakácsok. Szavahihető nagykereskedésről van szó, hiszen mindig betartja a megbeszélt határidőket. Így nem kell amiatt idegeskednie, hogy azok nem érkeznek meg időben és nem fogja tudni kiszolgálni a vendégeket. A Gastro Zóna Kft-től tejtermékek, sajtok, húsok, sonkák, mirelit termékek és konzervek is vehetőek. Széles választékban találhatóak még olajok, lisztek, tészták, rizsek és fűszerek is. Viszonteladó nagykereskedések is vásárolhatnak a Gastro Zóna Kft-től, tehát minden olyan vállalkozás, amelyik érvényes adószámmal rendelkezik. Lakossági megrendeléseket nem tudnak teljesíteni. Pékségek is fordulhatnak ehhez a nagykereskedéshez, hiszen sütőipari termékek szintén vannak a bőséges választékában.

A legjobb áron juthatnak hozzá a legkiválóbb alapanyagokhoz, hogyha a Gastro Zóna Kft-től veszik meg. Tehát, amennyiben megbízható beszállítót akar az éttermének, pékségének vagy pizzériájának, akkor válassza ezt a nagykereskedést, ami nem fog csalódást okozni Önnek! A piac meghatározó szereplőjévé szeretne válni, ezért folyamatosan bővíti a kínálatát, a raktárkapacitását, valamint fejleszti a logisztikáját? Ha ezt a nagykereskedést választja, mindent megvehet a konyhára egy helyről.

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply