3D-4D-6D műszempilla ragasztás

Minden hölgy szép, hosszú és ívelt szempillákra vágyik, de sajnos ez nem sokaknak adatott meg. A szempillaspirál némileg képes javítani a helyzeten, de csodákra azért nem képes. Ha valaki valódi változásra vágyik, akkor http://www.Kozmetikastudio.hu/3d-4d-6d-muszempilla/ linken bemutatott szolgáltatást kell igénybe vennie, ugyanis a műszempilla ragasztás jelenti az egyetlen megoldást.

Nem kell megijedni, mert nem a régi, egyben felragasztott, nagyon műhatású pillákról van szó, hanem igazán színvonalas kozmetikai beavatkozásról. A 3D, 4D illetve a 6D műszempilla ragasztás már szálanként történik, aminek során az eredeti pillákra helyeznek fel egy vagy több mű, de teljesen természetes hatású szálat.

Ennek az eljárásnak az előnye, hogy több hétig is csodás tekintetet kölcsönöz, így nincs szükség a mindennapos szempillaspirál használatára. Ha szeretne Ön is igéző tekintetet, akkor válassza ki a http://www.Kozmetikastudio.hu/3d-4d-6d-muszempilla/ linken látható opciók egyikét és kérjen időpontot a megvalósításhoz!

spacer