A Hellinger féle terápia lényege és hatásai

Manapság rengeteg terápia van, ami a családok és párok együttélésének rendbe hozatalával vagy még jobbá tételével foglalkozik. A Hellinger féle terápia már sokak számára ismert. Carla Galli is foglalkozik ezzel a terápiával és már rengeteg gyakorlata, tapasztalata van vele kapcsolatban.

A módszert Bert Hellingertől, a feltalálótól tanulta. Ez a terápiát 4 éven keresztül gyakorolta és azóta rengeteget tanult belőle. A Hellinger féle terápia során, a családállítás alapja tanulható meg, magától Carlatól, több tréningen keresztül.

Sokak számára megoldást nyújtott a családi problémákra. A Hellinger féle terápia a család és a tagok közötti energia fontosságáról beszél. Ez a forrás sokat számít a harmónia és az egészség kialakulásában. A terápia beszél a gyökerek fontosságáról és az azok általi személyiség fejlődésről.

A családi nevelés nagyban meghatározza személyiségünket és ez általában generációról generációra adódik át. Amennyiben rossz a szülők nevelési módszere és a családi hangulat, attól valószínűleg a gyermeknek mindennapja is az lesz. A Hellinger féle terápia segít a megfelelő összhang és energia kialakításában. Carla Galli pedig segít a tanulásban.

spacer