kültéri kamera rendszer

A kültéri kamera rendszer éjjel-nappal működik

Ipari területeken, töltőállomásokon, parkolókban megfigyelhetjük, hogy ezek kamerákkal ellátott terek. Ma már nemcsak intézmények és vállalkozások, de háztartások, magánemberek is dönthetnek a kültéri kamera rendszer telepítése mellett.

Ezek a vagyonvédelmi eszközök fémházas kompakt vagy dóm burkolattal vannak ellátva, hogy ellenálljanak az időjárás legzordabb viszontagságainak is.

Az ingatlanon kívüli események rögzítésére alkalmas eszközöket prevenció jelleggel is működtethetjük, ugyanis a puszta látványuk is távol tartja az illetéktelen látogatókat. Kültéri kamera rendszer vásárlásakor válasszunk minőségi eszközt! Minimum 2-8 megapixel felbontású, színes képet rögzítsen.

Éjjel fekete-fehérre váltanak a fényérzékelő automata segítségével és bekapcsolnak az éjszakai szolgálatba az infravörös LED-ek is. Az infravörös LED emberi szemnek láthatatlan, de a kamerának segédfény, így bevilágítja a sötét teret. Általában variálható objektívvel ellátott berendezések, így különböző távolságokat, szögeket tudunk megfigyelni.

spacer