szekcionált garázskapu elemek

A szekcionált garázskapu elemek előnyei

A szekcionált garázskapu egy rendkívül kényelmes, biztonságos és helytakarékos megoldás. A szekcionált garázskapu elemek ugyanis csuklópántokkal vannak összeillesztve és nyitáskor tökéletesen odasimulnak a mennyezet alá. A konstrukció előnye, hogy nem foglal plusz helyet. Nincs szükség billenőtérre, és kifejezetten esztétikus megjelenésű, praktikusan használható a végeredmény.

A szekcionált garázskapu elemek emellett hőszigeteltek és szinte bármilyen igénynek megfelelően elkészíthetőek. Például ablakkal vagy ablak nélkül, színben és textúrában rendkívül nagy változatosságot hagyva, a megrendelő igényeinek megfelelően. A szekcionált garázskapu lényege, hogy a garázs előtt és bent is tágas teret hagy. 

Nincs szükség arra, hogy a kaput kinyissuk jobbra vagy balra, ami lehetővé teszi, hogy akár a garázs előtt is parkoljon egy autó. Ötletes megoldás egy olyan épület esetében is, ami közvetlenül az utcára nyílik, mert ez a garázskapu egy síkban mozog, tehát nem vesz el plusz teret a garázs előtti és a garázs területéből sem.

A vásárlóink mégis azt kedvelik benne a legjobban, hogy bármilyen elvárásnak megfelelő, kiváló minőségű alapanyagokból készül és számtalan variációs lehetőségben elérhető. A teljes mértékben egyedi, méretre gyártott garázskapu elemekből összeállított szerkezet bármilyen stílusú házhoz vagy ipari épülethez tökéletesen passzol.

Amennyiben Önnek szekcionált garázskapura van szüksége, válassza a Turbó Pegazus Kft-t! Mi megtervezzük, legyártjuk és be is szereljük az új garázskapuját. Itt kérhet ajánlatot.

spacer