Converse hátizsák

A trendi és sportos Converse hátizsák

Tagadhatatlan, hogy a világ egyik legnépszerűbb cipőmárkája manapság a Converse. Azt is illik tudni a sportos divat kedvelőinek, hogy ez a márka nemcsak a cipőgyártásban remekel, mivel szuper Converse hátizsák is kapható. Ennek bizonyára nagyon örülnek azok, akik megszerették és megszokták a minőséget a lábbeliknél.

A hátizsákok gyártása esetében is ugyanolyan igényességgel vannak kiválasztva az anyagok, összevarrva a különböző részek, mint a cipőknél. A Converse hátizsák is erős anyagból készül remek kialakítással. Az elől nagy cipzáros hátizsák oldalán lapos zsebbel, két nagy fakkal, kényelmes vállpánttal a legpraktikusabb viselet a hétköznapi rohangáláshoz munkába, iskolába, szinte bárhová.

Bár gondolhatnánk, hogy Converse hátizsák elsősorban férfi kivitelben kapható, bizony nagyon sok szép női modell között is választhatnak a laza, sportos stílust kedvelő hölgyek. Sétához, vásárláshoz, edzéshez és kiránduláshoz mind tökéletes, de az iskolában és munkahelyen is nagyon stílusos kiegészítő.

spacer