Anne Geddes baba

Az Anne Geddes baba mesés ajándék lehet

Különleges játékot keres a gyermekének? Akkor a jatekotthon.hu webáruház nagy segítségére lehet, ugyanis itt nemcsak hétköznapi darabok szerepelnek a kínálatban, hanem olyan egyedi termékek is, mint az Anne Geddes baba varázslatos verziói.

Amennyiben még nem ismerné az Anne Geddes baba háttértörténetét, akkor azt kell tudnia erről, hogy a névadója egy világhírű fotós, aki olyan álomszerű képeket készít, amelyek azonnal elvarázsolnak mindenkit. Ezen fotók alapján születtek meg az egyeseknek már-már elrettentő hatású babák, amiknek a megalkotásánál, hasonlóan az ihletforrásokhoz olyan részletekre kerül a fókusz, amit sokan észre sem vesznek.

A 23 centiméteres Anne Geddes baba mindegyike meghökkentően valóságos, az arcuk szinte összetéveszthetően megidézi a kisdedek vonásait, ugyanakkor meseszerűen ötvözik ezeket egy-egy kisállat vagy mesefigura külső jegyeivel. Ez a kettősség, ami olyan különlegessé teszi az Anne Geddes baba modellek, amelyek majdnem kivétel nélkül mindenkit elképesztenek, nem csupán a kicsiket, hanem a felnőtteket is.

spacer