női hosszú mellény

Az átmeneti időszak sztárja a női hosszú mellény

Tavasszal szeretjük a már könnyedebb ruhadarabokat, amelyek óvnak a hűvös reggeleken. A női hosszú mellény pontosan erre az időszakra lett kitalálva! Mivel egy hosszított felsőről van szó, ezért óvja a derekat, ezzel megelőzve a felfázást. Kapható gombos, csatos, öves változat. Steppelt, horgolt, farmer, szinte bármilyen anyagból beszerezhetjük.

Akad galléros, kapucnis, kapucni nélküli. Mivel egy laza, nem vastag ruhadarab, a napsugarak megjelenésével könnyen összehajthatjuk és elfér a hátizsákban. A női hosszú mellény az elegáns megjelenéshez is bátran felvehető. A fekete steppelt mellényt, az anyagával megegyező átkötővel bátran viselhetünk magassarkúval, üzleti öltözékkel.

Megtalálható szőrme kivitelben is. A szőrmemellények sokak kedvencei, mert puhák és melegek. Minden korosztálynak egyedi megjelenést biztosítanak. Jól mutatnak sportosabb szettekhez is. A legkeresettebb színek a púder rózsaszín és a bézs. A női hosszú mellény az átmeneti időszak elengedhetetlen darabja, amit most is be lehet szerezni.

spacer