Baba ekcémára krém

Baba ekcémára krém vegán alapanyagokból

Bizonyára a legtöbb szülő megijed olyankor, amikor a kisbabája bőrén apró vagy akár nagyobb pöttyöket, foltokat fedez fel. Ezeket általában ekcéma okozza. Baba ekcémára krém kapható a patikákban is, azonban meggondolandó ezek alkalmazása. Ennek oka, hogy az ekcéma kezelésére készített szerek szinte sohasem természetes alapúak, rosszabb esetben pedig szteroidot is tartalmaznak.

Ilyesmire pedig igazán nincs szüksége a baba bőrének, főleg, hogy a szteroidos készítmények általában csupán a használatuk ideje alatt segítenek. Kapható viszont baba ekcémára krém természetes összetevőkkel is, amelyek nem károsítják a kicsi egészségét, sőt, kifejezetten jót tesznek.

A herbarting.hu webshopban elérhető fürdető, testápoló és popsikrém, még a legérzékenyebb bőrű babák számára is. A baba ekcémára krém megrendelhető bármikor, hiszen a webáruház mindig nyitva áll. Az organikus, vegán eredetű termékek egyike sem tartalmaz mesterséges illatanyagokat, színezékeket, amelyek általában kiválthatnak ekcémás tüneteket. Minden termék növényi alapú.

spacer