brifkó

Brifkó különböző szakmákhoz

Az urak általában idegenkednek a nagyobb méretű kiegészítőktől, mint például a pénztárca, autós táska, de néha a munkájuk végzésekor kénytelenek megbarátkozni egy ilyen tárggyal. A vendéglátóiparban dolgozó pincéreknek a brifkó egyáltalán nem idegen, hiszen a munkájuk során mindennap használják.

Professzionális felhasználásra való például a joborwebshop.hu webáruház palettáján helyet kapott Giorgio Carelli barna, RFID védelemmel ellátott, bőrből készült brifkó, ami 5 darab különálló rekeszt, 2 iratzsebet, 4 kártyazsebet, illetve 1 darab patentos aprópénznek kialakított részt foglal magába. Csiszolt marhabőrből készült ez a fazon, aminek hatalmas előnye, hogy kevésbé érzékeny a sérülésekre.

Használatbavétel után érni kezd, vagyis sötétül és egységesedik a színe. A brifkó jelenleg akciós áron vásárolható meg, pontosabban az eredeti összegnél 35%-al kevesebbért, mindössze 12 990 Forintért. Jól néz ki és hosszú évekig használható. Ez a brifkó kitűnő választás taxisofőröknek is. Fontolja meg a beszerzését!

spacer