Kiváló készítmények

Dragon Power különleges összetevőkkel

Rohanó, stresszel teli világunkban sajnos gyakori, hogy ennek az életmódnak a nemi vágy csökkenése a következménye. A Dragon Power teljes mértékben természetes alapanyagok felhasználásával készült étrend-kiegészítő, éppen ennek a problémának a megoldása érdekében.

A készítmény pozitív hatását már az ősi kínai kultúrában is ismerték, de akkor még csak a kiváltságosok tudtak hozzájutni.

Napjainkban a terméket modern technológiát alkalmazó intézményekben gyártják és kedvező árfekvése révén, az egyszerű emberekhez is eljuthat.

A Dragon Power fokozza a férfiak szexuális teljesítményét azáltal, hogy a véráramlást növelve kedvezően hat a pénisz szöveteire. A bevétel után, 20-40 perc elteltével kiváló potenciát eredményez, ami megakadályozza a korai magömlést és a partner örömére hosszantartó együttlétet biztosít. Négy gyógynövény hatóanyagait egyesíti, tartalmaz Maca, fűrészpálma, Panax Ginseng és Rhodiola Rosea Lignum kivonatokat. A Dragon Power alkalmazása nem javasolt 18 éves kor alatt, valamint használata szintén ellenjavallott magas vérnyomás és szívpanaszok esetén.

spacer