drón kölcsönzés rendezvényre

Drón kölcsönzés rendezvényre megfizethető áron

A pilóta nélküli robotrepülőgép, vagyis a drón már az 1960-as évek óta ismert szerkezet, aminek népszerűségét a 90-es évek hozták meg. Számos célra lehet használni, leggyakoribb mégis a felvételek, fotók készítése. Természetesen kísérleteznek szállítással és egyéb funkciókkal is, de a drón kölcsönzés rendezvényre sem utolsó jelenség.

Hogy miért? Annál az egyszerű oknál fogva, hogy a reptetés során rögzített felvételt élőben tudja közvetíteni a résztvevőknek, nagyon sok formában igyekeznek a szervezők ezt alkalmazni. Cégünknél a drón kölcsönzés rendezvényre és egyéb alkalmakra vonzó áron történik. Nemcsak egy pilóta nélküli járművet kapja meg, ugyanis a csomagunk a gépet kezelő animátort is biztosítja.

Az izgalmak és a látvány fokozása érdekében, nem képernyőn keresztül mutatjuk meg, hogy merre jár a drón. VR szemüvegekkel olyan élményt biztosítunk, amit még egy vendég sem tapasztalt. Klikkeljen oldalunkra, hogy megtudja, a drón kölcsönzés rendezvényre pontosan milyen feltételekkel valósítható meg! Egyéb szolgáltatásainkkal és csomagjainkkal is megismerkedhet.

spacer