lakókonténer

Egyszerűen bővíthető a lakókonténer

A lakhatás alapvető feltétel, amit minden helyzetben muszáj biztosítani. Fontos, hogy a körülmények kedvezőek legyenek, ugyanis csak ilyen módon oldható meg a kényelem fenntartása, valamint a regenerációhoz való lehetőség biztosítása. A lakókonténer utáni igény az elmúlt években elkezdett magasra szökni.

Azért is felkapottak ezek a rendszerek, mert egyszerűen telepíthetőek, komfortos kiképzéssel rendelkeznek, valamint könnyedén bővíthetőek, ha arra lenne szükség. A lakókonténer nem egyszerűen csak alvásra optimalizálható, hiszen helyet kaphat benne még WC, tusoló, konyha ugyanúgy. Több egység összeillesztéséből komplett szálláshelyiségek hozhatóak létre.

Az elvárásoknak tökéletesen megfelelnek, hiszen jól szigeteltek, valamint elektromos hálózattal ellátottak, ilyen formán légkondicionáltak. A lakókonténer többségében ideiglenes épületek, de bátran válaszhatóak állandó szálláshelynek. Ilyenkor némi továbbfejlesztés vagy újabb egységek kibővítésével javíthatóak a kívánt kondíciók. A gstgroup.hu weboldalon elmélyedhetünk a további részletekben.

spacer