Cégkivonat aktuális adatokkal

Hiteles cégkivonat banki ügyintézéshez

Amennyiben szeretnénk nyitni egy bankszámlát, kiemelten fontos, hogy nálunk legyen az összes dokumentum, amire ilyenkor szükség lehet.

A hiteles cégkivonat szintén idetartozik. Éppen ezért nem árt tudni, hogy honnan lehet beszerezni a legegyszerűbben egy olyan változatot, amiben valóban frissített adatok szerepelnek a céggel kapcsolatban. Számos oldal ingyen kínálja ezt a szolgáltatást, ám az sehol nem szerepel, hogy a letöltött dokumentumokban valóban hatályos adatok szerepelnek vagy sem.

Általában ezek már nem aktuálisak és ebből következik, hogy nem is lehet felhasználni a hiteles cégkivonatot ebben a formában. Mivel a banknak nem elég elektronikus úton felmutatni ezt a dokumentumot, ezért egy pecséttel ellátott, kézzel fogható változatra van szükség.

A cegkivonatmost.hu weboldalon keresztül gyorsan és egyszerűen be lehet szerezni a hiteles cégkivonat bármelyik változatát ezzel a módszerrel, néhány alapadat megadásával. Még regisztrációra sincs szükség ahhoz, hogy a hiteles cégkivonat a birtokunkba kerüljön.

spacer