farmerkabát

Hosszított fazonú farmerkabát

Minden évszakban a megfelelő ruházatot kell viselnünk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, ne fázzunk és ne legyen melegünk sem. A tavaszi, őszi időszakra a farmerkabát optimális öltözék úgy a nőknek, mint a férfiaknak.

Rendkívül népszerű felsők ezek, szinte mindenkinek van a szekrényében egy-két remek darab, azonban bizonyos időközönként érdemes felújítani a ruhatárat. Könnyen megtehetjük ezt, ha felkeressük a miniboxshop.hu internetes üzletet, aminek gazdag kínálatában sokféle farmerkabát fedezhető fel. A klasszikus, rövid modellek mellett, készleten szerepel a Bear hosszított változat is, ami ráadásul jelenleg 50%-os kedvezménnyel juthat a birtokunkba.

Egyenesen Olaszországból érkezett ez a fazon, kellemes farmerszíne, minimális szaggatott mintája van, a hátán pedig az elmaradhatatlan Teddy maci. Nem feltűnő a mintázata, mert diszkrét mélybarna árnyalatú. Annak, aki kedveli a sportos vonalat és szívesen visel hosszított fazonú felsőket, annak ideális választás ez a farmerkabát. Az ára kedvező, vegye meg most!

spacer