LED fényhíd

Hosszú élettartammal rendelkezik a LED fényhíd

Vezetés közben mindent jól kell látunk, ami előttünk található. Egy tiszta szélvédő esetén napközben nem igazán ütközünk akadályokba ugyanakkor, amit leszáll az est, máris problémássá válik a dolog. Ilyenkor tud kisegíteni bennünket a bajból a LED fényhíd.

Erre a termékre általában nem a városban van szükség, ahol megoldott a közvilágítás, hanem főleg olyan vidéki, elhagyatott környezetben, amikor csakis magunkra támaszkodhatunk. Amennyiben gyakran járunk éjszakai horgászatra, esetleg szeretünk terepviszonyok között kocsikázni hobbiból, netán a munkánkból adódóan kell járjuk az erdőket, hegyeket, a LED fényhíd új távlatokat nyit előttünk.

A kocsi tetejére vagy orrára helyezhető fel, az ezt a célt szolgáló lábakon keresztül. Nemcsak közelre, hanem elég távolra is elhordanak a CREE LED-ek. A tartósság jegyében született meg a teljes felszerelés, aminek a háza alumínium, a szerelőkerete pedig rozsdamentes acél. A LED fényhíd ilyen módon kiállja az idők próbáját és biztosan nem okoz csalódást. Vigyünk fényt vele az éjszakába, bármerre járunk!

spacer