plakátkeret

Igény szerint választható a plakátkeret

A családdal együtt töltött idő igazán fantasztikus. Gyakran alakulnak ki olyan pillanatok, amelyekre örömmel emlékezünk vissza. Ezekről általában fénykép is készül. A modern eszközöknek hála, már a mobilunkkal is tudunk rögzíteni eseményeket. De ki nézi ezeket vissza? Csak nagyon ritkán jut eszünkbe és az időnk sem mindig engedi a nosztalgiázást. Itt kerül előtérbe a plakátkeret, ami tökéletes alapot kínál arra, hogy eszünkbe jussanak a régi pillanatok.

Gyorsan megoldható, hogy papírformát öltsön valamelyik kedvenc emlékünk. Amint ezzel megvagyunk, már csak be kell helyezni azt a plakátkeret közé és mehet is fel a falra. A felfogatáshoz szükséges kiegészítők, amilyen a tipli és a csavar, benne vannak a csomagban, ezért ezekre nem kell külön gondunk legyen.

Csupán ragadjunk meg egy alkalmas fúróeszközt és pár másodperc alatt készen is vagyunk a feladattal. A plakátkeret esetében előnyös a jó elhelyezés, hiszen ez adja meg a tökéletes hangulatot, amire szükség van. A méretet az igényeinkre szabhatjuk és a külsőben is kedvünkre válogathatunk a store11.hu weboldalon.

spacer