irattartó mappa

Irattartó mappa az irodai rend jelképe

Nemcsak irodai dolgozónak van szüksége rendre és rendszerre, hanem otthon is jól jöhet. Az irattartó mappa a megoldás a mindennapi dokumentumok, okmányok, számlák, egyéb fontos papírok tárolására és rendszerezésére. Az ilyen mappákból létezik gumis, vagyis gumival lehet összefogni, van belőle ablakos, amin keresztül láthatjuk, hogy milyen irat van benne, pólyás, amit behajtogatva zárunk össze és van belőle patenttel csukódó is.

Az irattartó mappa elérhető többféle színben, különféle mintákkal, képekkel, amelyek alapján meg lehet különböztetni. Kapható több méretben, némelyikbe csak egy-két irat fér, de van olyan is, amelyik kisebb táska nagyságú és több dokumentum belehelyezhető.

Ha Önnek fontos, hogy a papírjait mindig megtalálja, amikor csak szükség van rájuk, akkor ajánlatos beszereznie. Ha olyan helyen dolgozik, ahol előadást kell tartani és rengeteg leírás van az anyagról, de mindig összekeveredik, nehéz megtalálni, akkor az irattartó mappa legyen a következő a vásárlási lista tetején, ugyanis nagyon megkönnyíti az életet!

spacer