Bicikli lámpák széles választéka

Jól jön a sötétben a kerékpár lámpa

Amikor elindulunk bringázni, érdemes számolnunk annak a lehetőségével, hogy ránk fog esteledni. Sötétben pedig nem lehet biztonságosan túl messzire jutni, ezért a kerékpár lámpa használata kifejezetten fontos ebben az esetben.

Bármilyen egyszerű tartozéknak tűnik, jelentős minőségbeli különbségek vannak a különféle modellek között. Hogyha megbízható megoldást szeretnénk ezen a téren, akkor érdemes egy USB-s változatot választani, ami ugyanolyan egyszerűen tölthető, akár egy okostelefon.

Ezek rendszerint cseppálló kivitelben kaphatóak, ezért egy kiadós eső sem fog kárt tenni bennük. Ami mindennél fontosabb az a fényerő és az akku, ami elegendő ideig képes biztosítani ezáltal a megfelelő látási viszonyokat. A kerékpár lámpa különféle típusai több helyre is felszerelhetőek, legyen ez akár a kormány, a sárhányó vagy a nyeregcső.

A rögzítés történhet csavarral, de a szilikon borítású modelleket egyszerűen csak be kell csatolni és tökéletesen ráfeszülnek az adott alkatrészre. A bikediscount.hu kínálatában az egyszerű villogóktól a kerékpár lámpákig minden megtalálható.

spacer