Trotec TTK

Kiemelkedő minőségű Trotec TTK

Sajnos sokan tévedésben vannak a páramentesítő készülékekkel kapcsolatban. A már kialakult penészedést, ezek nem fogják megszüntetni, eltűntetni. A Trotec TTK sokkal hatékonyabb megelőzés céljából, illetve megállítja a már kialakult penészedés továbbterjedését.

A teljesítményét tekintve egy igencsak hatékony készülékkel állunk szemben, hiszen a Trotec TTK egy 90 m2-es helyiségben is kiváló munkát végez. A tárolójába összegyűjti a felesleges nedvességet a levegőből. Ezt rendszeresen ki kell üríteni, amikor megtelik.

Amikor ideális a levegő páratartalma, akkor felesleges bekapcsolni a berendezést. Egy páramérő segítségével ez folyamatosan ellenőrizhető. A használata gazdaságosnak számít, hiszen nem kell szellőztetni télen a lakást, amitől kiszökne a meleg a helyiségekből.

Tehát a Trotec TTK csökkenti a fűtésre szánt energiát. Hogyha nem szeretnénk a tartály ürítésével foglalkozni, akkor csatlakoztathatunk a Trotec TTK szerkezethez tömlőt, így egyenesen a lefolyóba üríti a kondenzvizet. A vizes ablakokhoz, pince szárításához, ruhaszárításhoz és a penész ellen egyaránt bevethető eszköz.

spacer