Kismama leggings

Kismama leggings – Olcsón is lehet jó darabokat találni?

A leggingsek igen népszerűek a várandósok körében, mert egyrészt a megfelelő vastagságú melegen tartja a testet, másrészt pedig komfortos jellegűek, de arról sem kell megfeledkezni, hogy divatosak is ezek a fazonok. Természetesen egyetlen kismamának sem mindegy, hogy mennyiért tudja beszerezni a megfelelő ruhadarabokat, hiszen a rendszeres vizsgálatokra való járás, illetve a gyerekszoba berendezése sok pénzbe kerül. Szerencsére több helyen is lehet találni olcsó kismama ruhákat.

Ajánlott megtekinteni például a bboom.hu webáruház termékpalettáját, amelyik sok és sokféle leggingset is magába foglal. Az összes közül talán a varrás nélküli kismama leggings jelenti a legjobb választást, ami a terhes hölgyek örök kedvence. Legalább kettőt érdemes vásárolni ebből, mert számítani kell arra, hogy váltásra is feltétlenül szükség lesz. A webáruház kínálatában sokfajta leggings megtalálható még az említetten kívül. Van rövid fazonú a nyári napokra, pamut anyagból készült változat, illetve a népszerű bőrhatású.

Megtalálható a felhozatalban a leggings és a Jeans kombinációja, vagyis a farmer anyagból készült jeggings is. Ez utóbbi nem annyira elterjedt, mint az egyszerűbb társai, mivel a farmer anyag merevsége miatt nem mindenkinek kényelmes. Viszont, ha tetszik a fazon, akkor érdemes ebben is gondolkodni. Ami az árakat illeti, tudni kell, hogy ebben az online szaküzletben nem kerülnek horribilis összegekbe a kismamaruhák. Például a Saidy magasított derekú kismama leggings sima fekete modell mindössze 9990 Ft.

Mondhatni, hogy ez a klasszikus kismama leggings, ami hosszú hónapokon keresztül helytáll, egészen, amíg szükség van rá. Hétköznapokon, otthonra vagy edzéshez tökéletes választás, de remekül kombinálható tunikával vagy kismamaruhával is. Ráadásul ez a modell plus size méretekben is elérhető. Ha még alacsonyabb áron szeretne beszerezni egy hasznos darabot a terhesség hónapjaira, akkor választhatja a Birdie pöttyös kismama leggingset, ami most 4000 Ft, az eredeti 12 990 Ft helyett.

spacer