konyak

Konyak díszdobozban, ajándéknak

Létezik egy olyan finom szeszesital, amelyiknek az előállítási módja már nagyjából három évszázada változatlan. Ez pedig nem más, mint a közkedvelt a konyak, aminek a minősége és különleges aromája elvarázsolja az embert. Az alkoholkedvelők körében a konyak igencsak populáris, szinte alig van fogadás, összejövetel, buli anélkül, hogy ez az ital ne volna az asztalon.

Semmilyen más szeszesitallal össze nem keverhető az íz-világa, szó szerint évtizedek óta ugyanolyan markáns, egyedi és lenyűgöző. Nagyon szép, elegáns kiszerelésben vásárolható meg a konyak többféle változata a diszkontital.hu webáruházból. Ezek az itókák 40%-os alkoholtartalommal rendelkeznek.

Remek ajándéknak minősül például a készleten lévő 1,5 literes Camus Borderies XO konyak állvánnyal, díszdobozban. Az ilyen meglepetés igazi örömet okoz olyan személynek, aki időnként meg szokott inni egy-egy kupica színvonalas italt. Viszont, ha kisebb kiszerelést szeretne átnyújtani valakinek, a webáruház kínálatában ilyeneket is talál.

spacer