Liu-Jo napszemüveg változatos díszítéssel

A napszemüvegekkel szemben támasztott legfontosabb követelmény, hogy védjen az UV sugarak ellen. Azok ugyanis nemcsak a bőrt károsítják, hanem a szemet is. A Liu-Jo napszemüveg modellek kivétel nélkül megfelelnek ennek a kritériumnak. Ugyanakkor nemcsak remek UV védelmükkel tűnnek ki a sorból, hanem extravagáns megjelenésükkel is. A színes szárak, valamint a kövekkel díszített keret igen egyedi megjelenést garantál.

Bár a legtöbben divatból hordanak napszemüveget, nem szabad megfeledkezni a szemünk védelméről sem, hiszen ez az egyik legfontosabb érzékszervünk. Az környezetünkből érkező információ több mint 60%-át a szemünkkel érzékeljük. A Liu-Jo napszemüveg divatos és egyben megfelelő védelmet is nyújt, ezért kiváló választás lehet.

Főleg azok hordanak ilyen modelleket, akik nem mindennapi napszemüvegre vágynak. A szemüvegek szárain használt díszítés néha már megközelíti az extremitás határát, sőt, esetenként át is lépi azt. Ezért a Liu-Jo napszemüvegek igen feltűnőek lehetnek adott esetben és van, aki éppen az ilyen darabokat szereti.

spacer