lukács liza

Lukács Liza a táplálkozási zavarokról

Felmérések szerint, az étkezési zavarok világszerte több mint 70 millió embert érintenek. Szerencsére, rengeteg könyv jelent meg az étkezési zavarokról, amelyek úgy dokumentálják a problémával kapcsolatos küzdelmeket, hogy azok egyszerre felvilágosítanak és erőt adnak.

Lukács Liza neve sokaknak ismerősen csenghet a témában. Akár a szeretteink között van étkezési zavarral küzdő személy, aki támogatást keres, akár magunk is ezzel küzdünk, a könyvei hasznos útmutatással szolgálnak. Lukács Liza megadja az alapokat az étkezési zavarok megértéséhez, beleértve a kiváltó viselkedések azonosítását, az okok megértését és a megfelelő kezelés kiválasztását.

Az író kitér arra is, hogy a diétás kultúrának hatalmas szerepe van az étkezési zavarokban, még ha a diéták sokszor nem is működnek, sőt veszélyesek az egészségre, mivel a szervezeted jojózik a súlygyarapodás és a fogyás között. Lukács Liza könyvei az öngondoskodás, az elfogadás és a tudatos étkezés leckéivel részesei lehetnek az étkezési zavarok gyökerére ható kezelési tervnek.

spacer