tartós fogyás

Mi a tartós fogyás titka?

Büszke lehet magára az, akinek sikerül megszabadulnia a plusz kilóktól. De meddig és miként tartható fent ez az állapot? A tartós fogyás titkát sokan szeretnék megfejteni és rendszerint valami különleges diétától várják a megváltást, vagy valamilyen csodaszer rendszeres alkalmazásával szeretnék tartani a súlyukat.

Ne a folyamatos koplalás legyen a cél. Ezzel csak sanyargatjuk a testünket és előbb-utóbb úgyis feladjuk, ami után elkezdnünk egyre sűrűbben „bűnözni“ valamilyen nyalánksággal.

Kerüljük az egyoldalú étrendet, amely során csak ezt, vagy csak azt fogyasztunk. Ez akár az egészségünk rovására is mehet hosszútávon. Nem érdemes csak a mozgásra figyelni, hiszen az egészséges és rendszeres táplálkozás legalább olyan fontos a tartós fogyás érdekében. Inkább tanuljuk meg, hogy az ételek mennyi kalóriát tartalmaznak.

Így mindig tudni fogjuk, hogy mennyi a megengedett adag, amitől nem kezdünk el visszahízni. A jelszó lehetne a mértékletesség, amit igyekeznünk kell megőrizni. Összeségében elmondható, hogy a tartós fogyás rendszeres mozgással és egészséges étrenddel tartható fent.

spacer