Mitől függ a Szinergia vizsgakurzus ára?

Aki egy komoly vállalatnál dolgozik, az bizonyára hallotta már a projektmenedzsment kifejezést. Ha szerencsés, akkor pont ő maga végzi ezt a feladatot. Azonban, ha még nem ért hozzá, akkor érdemes elvégeznie egy ilyen kurzust, hiszen ebben a jövő. A Szinergia.hu vizsgakurzus ára akkor kerül kifizetésre, ha eleget tesz bizonyos feltételeknek.

Ehhez szükséges, hogy legalább 3 éves projektvezetési gyakorlata legyen, valamint minimum 35 képzési óraszámmal rendelkezzen a projektmenedzsment témakörben. Ez természetesen a PMI, vagyis a Project Management Professional minősítés érdekében szükséges.

Aki alapkurzust akar elvégezni, arra nyilvánvalóan ezek a szempontok nem érvényesek. Az oldalra kattintva részletesebben megismerheti a különböző modulok témáit és jelentkezési feltételeit, valamint a Szinergia.hu vizsgakurzus ára is ezek függvényében kerülnek megszabásra. Akármelyik tanfolyamon is akar részt venni, fontos felvenni a kapcsolatot a céggel és együtt megállapítsák, melyik jelenti a legjobb választást.

spacer