Anaftin gel

Nagy hatékonyságú az Anaftin gel

Fogszabályzó viselése és fogpótlás esetén előfordulhat, hogy a szájban apró sebek keletkeznek, az afták kialakulásának okai pedig tudományosan még nem is tisztázottak. Annyit tudunk, hogy ezek nagyon kellemetlen érzést okoznak, de az Anaftin gel segíthet enyhíteni a fájdalmat.

Ugyanakkor képes lerövidíteni a sérült szövetek regenerálódási idejét is, mivel védőréteget képez a száj belsejében lévő érintett területeken. Tulajdonképpen az afták viszonylag veszélytelenek, néhány napon belül maguktól is eltűnnek, de az általuk hagyott heg még hetekig érződik a szájban. A nyálkahártya felületét beborítva enyhíti a panaszokat az Anaftin gel.

A készítmény által képzett filmréteg megakadályozza a baktériumok bejutását az érzékeny területekre, ily módon veszi elejét a további fertőzések kialakulásának. Természetes hatóanyagaival teszi lehetővé a sebgyógyulást. Magasfokú hatékonyságát az Anaftin gel a hialuronsav és aloe vera tartalmának köszönheti. A termék felhasználóbarát, igazán könnyen alkalmazható, a csőrös kivitelezésének köszönhetően.

spacer