Samsung S 23

Nem ismer kompromisszumot a Samsung S 23

Ahogy azt már megszokhattuk, a koreai gyártó most sem spórolt a Samsung S 23 funkcióit elnézve. Igazi prémium telefont kapunk kézhez, ami nem véletlen, hiszen töretlenül ez jelképezi a cég zászlóshajóját az okostelefonok kategóriájában. Hogy mi változott? Mivel lett jobb?

A Samsung S 23 dizájnja letisztultabb, szebb, kecsesebbé vált, bár ez relatív, hiszen mindenkinek más az ízlése. Az viszont tény, hogy A Contour Cut kameraszigetnek leáldozott, ami sokaknak jó hír lehet, míg mások esetleg hiányolhatják. Akik szeretik az egységes designt, azoknak mindenképp tetszetősen hat. A karcállóságról elől-hátul a Gorilla Glass Victus 2 üveglapok gondoskodnak, ami javítja a leejtésállóságot is. Képernyő tekintetében maradt a 6,1 hüvelykes Dynamic AMOLED 2X 1080p panel, ami 120Hz-es képfrissítésre képes.

Szemet gyönyörködtető, fluid élményt nyújt, ugyanakkor a fényerő javult, mivel eléri az 1750 nit értéket, az előző modell 1300 nit értékéhez képest. Tehát ragyogó napfényben is tökéletesen látható rajta minden. A Samsung S 23 kamera triója hozza az elvárt csúcs kép- és videóminőséget, de az akkut is sikerült 3900 mAh-re duzzasztani.

spacer