sűrű apácarács

Sok mindent távol tart a belátásgátló háló

Az apácarácsot nem csupán a kertben vagy épp az erkélyen lehet használni. A sokoldalúságának köszönhetően, a sűrű apácarács szinte bárhol megállja a helyét. Ezért is lehet azt megfigyelni olyan sok helyen. Sőt, egyeseknél még a fürdőszobában is felbukkan.

Bizony itt is nagy hasznát lehet ennek venni. Mikor is jó választás ez? Nos, mivel egy nagyon esztétikus és egyedi külsővel bíró eszköz, ezért remekül beválik, amikor a tulajdonos szeretné a vizes helyiségben eltakarni a bojlert vagy épp a szerelvényeket, csöveket.

A sűrű apácarács azért is válik be bizonyos berendezéseknél, akárcsak radiátoroknál, mert ez egy cseppet sem gátolja a szellőzést. Ennek hála ez egyszerre dekoratív és praktikus is. Ha a sűrű apácarács a fürdőszobába kerül, akkor azt tudni kell, hogy megfelelő felületkezelés hiányában, a magas páratartalom miatt hajlamos a penészedésre.

Ez érthető is, hiszen a fa vagy bambusz rács felülete lakkozatlan és kezeletlen, amit ugye a penész hamar kikezd. Ezért ugyanúgy, mint bármelyik másik faanyagot, mindenképpen érdemes lakkozni, olajozni. Ha valakinek nagyon bejön a bambusz sűrű apácarács natúr, barna színe, külseje, az jól teszi, ha csak simán lakozza azt, esetleg valami faápoló olajat alkalmaz.

Ettől mérsékelten vízálló lesz az apácarács, így nem fog lepenészedni a felülete. Viszont, ha a fürdőszobában például a fehér szín dominál, és azt szeretné a tulaj, hogy az apácarács színe passzoljon ehhez, akkor le is lehet festeni. A rács megvehető a belatasgatlo.hu shopban, ahol a belátásgátló háló megannyi változata is beszerezhető.

Kiknek is ajánlják ezt a szakemberek? Azoknak tanácsos ezt megvenni, akiket már régóta zavarja, hogy a szomszédok, a járókelők belátnak a kertbe, a teraszra. Az UV-sugaraknak is remekül ellenálló belátásgátló háló segítségével gyorsan és igazán könnyedén képes kizárni a kíváncsi tekinteteket az ember.

A belátásgátló háló annyira profi, hogy ezzel még a zavaró galambokat, verebeket és a kisebb rovarokat, nagyobb bogarakat is távol lehet tartani. A hálónak köszönhetően, a kártevők nem jutnak közel az erkélyhez, teraszhoz. A belátásgátló háló egyszerűen rögzíthető a már meglévő kerítésre, korlátra, de vízszintesen kifeszítve is nagyszerűen alkalmazható.

spacer