V-tac

Speciális helyzetekre itt a V-tac!

Speciális helyzetekben nem elegendőek a hagyományos világítástechnikai eszközök. Ilyen lehet például egy nagyobb csarnok vagy irodaház világosítása. A V-tac kínálatában megtalálja mindkét kategória termékeit. Nem mindegy ugyanis, hogy egy irodahelyiségben mekkora fényerővel rendelkező izzókat szerelünk fel, mivel az ott dolgozók szemének egészségére is tekintettel kell lenni.

Sokaknak ugyanis ingerelheti a nagyon erős fény a szemét. A V-tac szakértelmében nem fog csalódni, ráadásul a bemutatóteremben szemügyre veheti az egyes termékeket is, így a szállítás terheit teljes mértékben lekerül a válláról, mivel maximálisan támogatást kap mindenki.

Számtalan a nappaliban és a lakás többi helyiségében is elhelyezhető termék van. Például a különleges csillárok egyedi izzókkal párosulnak. A többféle színű és fényerejű darabok minden lehetséges ötletet képesek megvalósítani. A V-tac minden kreatív gondolatot támogat, tehát szabadjára engedheti a fantáziáját. Álmodja meg a legszebb otthont magának és a családjának!

spacer