kerékpár lámpa

Világítson jól a kerékpár lámpa!

A láthatóság főleg az utakon mindenekelőtt való! Nem mindegy, hogy nappal vagy sötétben közlekedünk bizonyos kiegészítők nélkül. A biciklizés nagyon komoly veszélyeket rejthet magában, ha nem figyelünk oda, ezért mindig adjunk a részletekre! Felesleges külön kiemelni, hogy miért nélkülözhetetlen a kerékpár lámpa használata.

A megnövekedett forgalom miatt, egyre nagyobb a balesetek veszélye. Szürkület, majd az azt követő éjszaka után fokozódik a veszély, amit mérsékelni lehet azzal, ha a kerékpár lámpa erősen világít. Természetesen ez még nem mindig elég, mert a fényvisszaverő mellényről is gondoskodni kell. Tévedés azt hinni, hogy a kerékpár lámpa egyetlen funkciója az út megvilágítása, mert ennél sokkal többet nyújt nekünk, nevezetesen biztonságot.

Elől, hátul és olykor még oldalt is gondoskodni kell olyan termékekről, amelyek jelzik a pontos pozíciónkat. A kerékpár lámpa működhet dinamóval vagy saját energiaforrásról. Ismerjük meg a különféle kiviteleket a bikelife.hu oldalon és ne vegyük félvállról ennek a komolyságát!

spacer