Zárszerelés éjjel és nappal

Ne essünk kétségbe, ha azt vettük észre, hogy elvesztettük a kulcscsomónkat! Csak tárcsázzuk a 30/827-3360-as telefonszámot, és beszéljünk a szakival. A zárszerelés rövid időn belül készen lesz, ezért nem kell sokáig az ajtó előtt álldogálnunk.

Természetesen, a szakember arra kér majd minket, hogy igazoljuk a személyazonosságunkat, illetve a lakóhelyünket. Esetleg, ha lopás áldozatai lettünk, és nincsenek meg az irataink, akkor a zárszerelés előtt kerítenünk kell néhány tanút, aki igazolni tud minket.

Ezt követően a munka azonnal megkezdődhet. A szolgáltatás Budapest egész területén belül igénybe vehető. Akkor is felhívhatjuk a fent megadott számot, ha a főváros vonzáskörzetében élünk. A zárszerelést megelőzően kérhető árajánlat, de látatlanban csak megközelítő összeget tud mondani a szakember.

Bizonyos esetekben igényelhető egy kis kedvezmény is. Külön a kiszállásért nem kell fizetnünk, ami igen nagy előnyt jelent. Kettőnél több zárszerelés esetén húszszázalékos kedvezmény jár. Az ügyeletnek hála, éjjel is lehetséges a kiszállás.

spacer