cistus incanus

A Cistus incanus fogyasztásának jótékony hatásai

A különböző gyógynövényekben található értékes hatóanyagok a segítségünkre lehetnek az egészségünk megtartásában és az immunrendszerünk megerősítésében. A Cistus incanus páratlan gyógynövény, ami Görögországban őshonos és jótékony hatásának köszönhetően, már évszázadokkal ezelőtt ismerték, alkalmazták.

A bodorrózsa csoportjába tartozó ehető növény különlegességét a benne található magas polifenol tartalmának köszönheti. A bodorrózsa növényt alapanyagként felhasználva, különböző étrend kiegészítőkben is megtalálhatjuk. A Cistus incanus gyantában gazdag leveleiből különleges eljárással kinyert kivonatot különböző termékek előállításához használják fel.

E szabványos előállítási módszernek köszönhető a termék kiváló minősége. A növény antibakteriális és gyulladásgátló hatásának köszönhetően, szervezetünk megerősödik és ellenáll a különböző vírusos és bakteriális fertőzéseknek. Ha szeretnénk az immunrendszerünk védekezőképességét támogatni, a Cistus Incanus étrend kiegészítő kapszula megfelelő választás lehet mindenkinek.

spacer