Életmód

Az extrém sportok nem mindennapi kitartást igényelnek

Napjainkban egyre több a sportrajongó, kimondottan menő életformának számít az, ha valaki figyel a testére, az erőnlétére és a bevitt táplálékra is egyben. Mindenki jól akar kinézni a média sugallatára és be kell látni, hogy ezt csak rendszeres sportolással érhetjük el.

Vannak, akik szintet léptek és már nem elégednek meg egy cross fit órával, mert sokkal többre vágynak, több adrenalinra. Ezek a személyek az extrém sportok szerelmesei. Ez a sportirányzat igen nagy fejlődésen ment át az évek során, már nem csupán a magas sziklaugrás vagy a bungee jumping tartozik bele ebbe a kategóriába. Vannak olyan különlegességek amelyek hallatán elcsodálkozunk és nem vagyunk biztosak a létezésében.

spacer

Mi a tartós fogyás titka?

Büszke lehet magára az, akinek sikerül megszabadulnia a plusz kilóktól. De meddig és miként tartható fent ez az állapot? A tartós fogyás titkát sokan szeretnék megfejteni és rendszerint valami különleges diétától várják a megváltást, vagy valamilyen csodaszer rendszeres alkalmazásával szeretnék tartani a súlyukat.

Ne a folyamatos koplalás legyen a cél. Ezzel csak sanyargatjuk a testünket és előbb-utóbb úgyis feladjuk, ami után elkezdnünk egyre sűrűbben „bűnözni“ valamilyen nyalánksággal.

spacer

A nagytestű kutyák főbb jellemzői

Amennyiben Ön is azon morfondírozik, hogy konkrétan milyen kutyafajta lenne a legelőnyösebb, érdemes néhány fontos szempontot mérlegelni, elsősorban az állat méretére vonatkozóan. Hogy mindjárt az egyik legnépszerűbb kategóriával kezdjük, itt vannak a nagytestű kutya különböző fajtái.

Egyértelmű, hogy a legtöbb jövendőbeli gazdinak ezek a kutyusok jutnak eszükbe, ami talán nagyban annak is köszönhető, hogy az amerikai filmekben erre láttunk több példát. Ha egy családot képzelünk el, ráadásul gyerekekkel, a nagytestű kutya a legalapvetőbb választás. Rendszerint sokkal nyugodtabb természetűek, mint a kisebb állatok, habár muszáj átgondolni a mozgásigényüket és a hely szükségességét, amit be kell biztosítani a mindennapokban.

spacer