Életmód

Mi a tartós fogyás titka?

Büszke lehet magára az, akinek sikerül megszabadulnia a plusz kilóktól. De meddig és miként tartható fent ez az állapot? A tartós fogyás titkát sokan szeretnék megfejteni és rendszerint valami különleges diétától várják a megváltást, vagy valamilyen csodaszer rendszeres alkalmazásával szeretnék tartani a súlyukat.

Ne a folyamatos koplalás legyen a cél. Ezzel csak sanyargatjuk a testünket és előbb-utóbb úgyis feladjuk, ami után elkezdnünk egyre sűrűbben „bűnözni“ valamilyen nyalánksággal.

spacer

A nagytestű kutyák főbb jellemzői

Amennyiben Ön is azon morfondírozik, hogy konkrétan milyen kutyafajta lenne a legelőnyösebb, érdemes néhány fontos szempontot mérlegelni, elsősorban az állat méretére vonatkozóan. Hogy mindjárt az egyik legnépszerűbb kategóriával kezdjük, itt vannak a nagytestű kutya különböző fajtái.

Egyértelmű, hogy a legtöbb jövendőbeli gazdinak ezek a kutyusok jutnak eszükbe, ami talán nagyban annak is köszönhető, hogy az amerikai filmekben erre láttunk több példát. Ha egy családot képzelünk el, ráadásul gyerekekkel, a nagytestű kutya a legalapvetőbb választás. Rendszerint sokkal nyugodtabb természetűek, mint a kisebb állatok, habár muszáj átgondolni a mozgásigényüket és a hely szükségességét, amit be kell biztosítani a mindennapokban.

spacer