Szolgáltatás

Mi az a Minoxidil és hogyan segít a szakállnövesztésben?

A rendezett frizura és persze a dús, szépen megigazított arcszőrzet igazi férfi szimbólumok. Sokaknak nincs gondjuk a hőn áhított hajkorona elérésével, azonban a szakállnövesztéssel bizony meggyűlik a bajuk. Szerencsére manapság kaphatók azok a szerek, amikkel ezen segíteni lehet. A Minoxidil szakállnövesztés céljából kifejlesztett termék.

Lehet, hogy sokaknak ez egy érzékeny téma, mivel a kevés, foltokan növő szakáll önbizalomhiánnyal jár. De, aki a félelmeken felülkerekedik és esélyt ad ennek a terméknek, bizony hamar rájön, hogy van kiút a szakállal kapcsolatos bajokból. De pontosan miről is van szó? Mi ez a bizonyos minoxidil?

spacer

Miért ne lehetne egy kastély az esküvőjének a helyszíne?

Minden kislány arról álmodik, hogy megtalálja a hercegét, majd egy csodás kastélyban hozzámegy feleségül. Ha a hercege már megvan, de a kastélyról még álmodozik, akkor van egy tippünk. A Fenyőharaszti Kastélyszálló mesébe illő látványt nyújt. Az álmodozó hercegnőnek lehet egy ilyen pompás helyen a menyegzője, elvégre erről ábrándozott régóta. A mesék néha valóra válnak, az álmok pedig megvalósulnak, a Fenyőharaszti Kastélyszálló tökéletes hely a beteljesüléshez.

Szánjon rá időt és látogassa meg ezt a megkapó környéket, hogy el tudja dönteni, igaz-e mindez! Hatalmas fák, üde, élénk virágokkal, dombokkal és madárcsicsergéssel. Tekintélyt sugárzó épület, ami barátságos és melegséget áraszt. Bár Pest megyében található, közel a nyüzsgő városhoz, mégis nyugodt, csendes, átjárja a nyugalom. Egy varázslatos kastély, ahol ha megfordul, nem felejti el és idővel hiányzik majd az érzés, így vissza kell térnie néha.

spacer

Miért jó, ha üvegből van az előtető?

Amikor megtervezi az otthonát, akkor érdemes mindent nagyon alaposan számításba vennie és semmit sem elkapkodnia. Sajnos ez néha nem sikerül, de ilyenkor sem kell aggódni, hiszen gyakran utólag is van rá lehetőség, hogy orvosolva legyenek bizonyos problémák. Lakásfelújítás során a legtöbben igyekeznek a belső térre fókuszálni. A költségek jelentős része ilyenkor elmegy a burkolatok, bútorok kiválasztására. Amikor minden kész odabent, akkor felmerülhet, hogy jó lenne valamit még odakint is előremozdítani a felújítás terén.

A bejárati ajtók esetében gyakran probléma az odacsapódó eső, hó, ami olykor még az ablak alatt be is szivárog. Ennek elejét lehet venni egy előtető kialakításával, terasz felhúzásával. Itt viszont felmerül a kérdés jogosan, hogy milyen alapanyagokkal érdemes dolgozni a hatékonyság érdekében. Ha fontos a stílusos megjelenés, úgy megéri szakítani a hagyományokkal és valami másban gondolkodni. Nemcsak az elegáns külseje miatt érdemes üveg előtetőt választani.

spacer

Mi az a nyugdíjbiztosítás? Egy részletes útmutató

Sokan szeretnék bebiztosítani magukat a nyugdíjas éveikre, hogy még véletlenül se szoruljanak a gyermekeik segítségére, de nem tudják, hogy ez ügyben merre induljanak vagy milyen lehetőségeik vannak. A Grantis weboldalán egy minden szempontra kitérő tájékoztatót olvashat el. A nyugdíjbiztosítás például nagyon jó választásnak bizonyul, mert egyike annak a három nyugdíjcélú öngondoskodási formának, amit a magyar állam is elismer és adójóváírással támogat.

Alapvetően egy életbiztosítási szerződés ez, amit azért kötünk meg a biztosítóval, hogy az ide befizetett pénzünk biztonságban legyen és gyarapodjon mindaddig, amíg elérjük a nyugdíjas éveket vagy bizonyos rokkantsági fokot. Az összeg, ami a nyugdíjbiztosításban összegyűl, kiegészíti az államtól kapott öregségi járulékot.

spacer
spacer
spacer

Az autó védelméről is szól a reptéri parkoló

A budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér hazánk legnagyobb és épp ezért legtöbbet látogatott repülőtere. Aki innen indul nyaralni, több okra hivatkozva igényli a reptéri parkoló változatos szolgáltatásait. Ugye a reptér a belvárostól 20 kilométerre található, ami azt jelenti, hogy onnan eljutni ide BKV-val és a MÁV-val időigényes, egyáltalán nem kényelmes a sok bőrönd miatt.
A taxizás pedig szóba sem jöhet, hiszen egy kisebb vagyonba kerülhet. A reptéri parkoló nem csupán a komfort miatt jobb választás. Ott a tény, hogy ez sokkal biztonságosabb, mint a saját garázs. A parkolók területét folyamatosan kamerával monitorizálják és több helyen 0-24 órás járőrszolgálat is figyeli a járgányokat.
spacer

Útmutató a szükséges gyermekszemészeti vizsgálatokhoz

Szomorú tendencia, hogy napjainkban egyre több gyermek szenved különböző szemproblémáktól és egészen kicsi korban szakorvoshoz kerülnek. A kicsikről tudjuk, hogy félnek a fehérköpenyes orvosoktól, ezért a szülők a legtöbb esetben rettegve indulnak el velük vizsgálatra. Érdemes ránézni a Budai Szemészeti Központ részletes útmutatójára. Ebben a központban ugyanis nagyon ügyesen megoldották ezt a problémát, hiszen sikerült egy olyan közeget teremteniük, ahol a gyermekek jól érzik magukat, játékos feladatokként élik meg a vizsgálatokat, ezt követően pedig vidáman távoznak.

Persze elengedhetetlen a szülők segítsége is, ugyanis egy szemészeti vizsgálatra készülő mackó történetét kell megismertetniük a kicsivel az első találkozás előtt. Ezt már az időpontfoglalás után megkapják. A történetben található információkat a szülők megosztják a kicsivel, megbeszélik vele az eseményeket, így nem fogja kellemetlen meglepetés érni a csöppségeket.

spacer

Ez a zászlórúd nem fog csalódást okozni

Beltéri vagy kültéri zászlót keres? Ha a tökéletes megjelenésre törekszik, még valamire szüksége lesz. Zászlórúd nélkül ugyanis egyetlen zászló sem teljes. A beltéri zászlórudak általában fából, műanyagból vagy fautánzatú műanyagból készülnek. A kültériek pedig fából, fémből vagy műanyagból. Ezek bármelyik fali vagy padló tartóban elhelyezhetők és kellőképpen védett telepítés mellett, néhány évig is megőrizhetik az eredeti megjelenésüket.

Ha azonban a zászlót az épület elé szeretné telepíteni, akkor nem a zászlórúd az ideális választás. Ez esetben ugyanis egy árbócra van szükség. Mi a 6-12 méter magas, üvegszálas poliészter zászlórudakat ajánljuk. Előnyük, hogy igény szerint, külső és belső zsinórvezetéssel, illetve zsinórvezetés nélkül is megvásárolhatók, teljes mértékben karbantartásmentesek és könnyen használhatók, egyszerűen telepíthetők.

spacer

Melyek a legnépszerűbb frufrus férfi frizurák?

Kijelenthető, hogy az összes férfi frizurát világhíres színészektől vagy pedig bizonyos zenei kultúra, korszak képviselőitől, esetleg a hadsereg, maffia tagjaitól vettük át, így lettek igen népszerűek. Nem mindig egyszerű követni a férfi frizurák aktuális trendjeit, de azért vannak olyan weboldalak (mint például az a76.hu), amelyek sokat tudnak segíteni ezen a téren. Azt is figyelembe kell venni, hogy hiába populáris egy adott fazon, ha az nem áll jól, nem illik a férfi stílusához, egyéniségéhez vagy fej- és arcformájához.

A crop vagy francia crop, amit egyes helyeken croptopnak is neveznek, olyan frizura, aminek a lényege a férfi frufru hangsúlya, ezáltal a természetesség kiemelése. Ennek érdemi része az, hogy a hajat oldalt és hátul egészen rövidre vágják és átmenettel kötik össze a felső résszel, ami ugyanakkor néhány cm hosszúságú marad és előre lesz fésülve.

spacer