Webáruház

Praktikus puzzle tatami tornaszőnyeg

A kombinálható tornaszőnyeg talán egyik legnagyobb előnye az, hogy a végtelenségig bővíthető. Az azonos típusú puzzle tatami darabok egyszerű egymáshoz illesztésével bármekkora felületet lefedhetünk.

A kiválasztásánál fontos kiemelt figyelmet fordítani a huzat anyagára, illetve a szivacs vastagságára, attól függően, hogy milyen tornagyakorlatokat készülünk elvégezni rajta. Ennél a terméknél elég árulkodó a név.

spacer

A propolisz tinktúra a jövő antibiotikuma

A méhek által növényi gyantából és méhviaszból a kaptár védelmére előállított propolisz a természet antibiotikuma, az egyik legerősebb természetes immunerősítő. Íze nem igazán kellemes, ezért propoliszos mézként vagy propolisz tinktúra formájában ajánlott fogyasztani. Mire jó a propolisz tinktúra?

Joghurtba keverve, kávéba vagy kockacukorra cseppentve, kúraszerűen alkalmazva számos jótékony hatását fogjuk felfedezni. Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, de használják légúti megbetegedések, húgyúti fertőzések kezelésére, menstruációs fájdalmak enyhítésére is. Csökkenti a cukorszintet, a vérnyomást szabályozza és értágító hatással is bír.

spacer

A megunhatatlan és előnyös férfi aktatáska

A férfiak eleganciája is megköveteli a stílusos kiegészítők megválasztását. Egy férfi aktatáska a tradicionális letisztultságot hordozza magában, miközben a divatirányzatoknak megfelelően képes felvenni a lépést az esztétikum vonatkozásában.

Évtizedek óta megbízható társa az irodai megjelenésnek és praktikussága révén minden lényeges elem elfér benne; iratok, mappák és bármilyen típusú fontos dokumentum. Ezeket egyszerűen elhelyezhetjük a belsejében, hiszen a férfi aktatáska elosztása a logikus elrendezésnek kedvez. A taskam.hu készlete folyamatosan megújul és a magas minőség mellett, az egyediséget tűzte ki céljául.

spacer

A BBQ smoker egyedi aromát ad a húsnak

Ki ne szeretné az ízletes, omlós, füstölt húst az otthonában sűrűn élvezni? Amennyiben erre vágyik, akkor egy BBQ smoker kell Önnek! Teljesen mindegy, hogy csak kezdő vagy már tapasztalt grillező, ezt a vételt nem fogja megbánni! Egy ilyen masina csodát tesz az ételekkel, amiket belehelyezünk.

Ezek tulajdonképpen vizes füstölők, amelyek megfelelőek sütésre, grillezésre és BBQ-ra is.

spacer

Nagyon divatos a csatos póthaj viselése

A hosszú, loknis vagy színes hajzuhatag többé már nem álom. Divatot teremtett a különböző stílusú csatos póthaj viselése. Hasznos segítség, ha a hajunkat a legnagyobb odafigyelés ellenére sem tudjuk hosszúra növeszteni.

Ezen kiegészítő stílusának gyakorlatilag csak a képzeletünk szabhat határt. Rengeteg színben és formában elérhető. Nem beszélve a különböző anyagból készült kivitelekről, mint a szintetikus vagy a természetes.

spacer

Műtős ruha barátságos mintával

Az egészségügyi ruhadaraboknak van egy különleges fajtája, ami egyedi körülmények között kerül viselésre. Egy profi módon kialakított műtős ruha komfortosan viselhető és nem akadályoz a munkavégzésben. Széles választékban kaphatóak ezek a ruhadarabok és bár a legtöbben a klasszikus fehér színre asszociálnak ezzel kapcsolatban, pedig léteznek különféle mintás darabok is.

Utóbbi műtős ruha akkor ideális választás, olyankor mutatkozik igény ezekre, ha gyermekekkel, fiatalokkal történő munkavégzésről van szó.

spacer

Ránctalanító krém minden bőrtípusra

A ráncokról köztudott, hogy mindenki kap belőlük, aki öregszik. Nem kell azonban elkeseredni és elfogadni a kisebb-nagyobb szarkalábakat, barázdákat, hiszen az értékes összetevőjű ránctalanító krém eredményesen felveszi velük a versenyt.

Ezek olyan kozmetikumok, amelyekre nem szabad a pénzt sajnálni, még akkor sem, ha ezek kicsit drágábbak. Mivel ezeket mindennap közvetlenül a bőrünkre visszük fel, nagyon fontos a minőségük.

spacer

Irattartó mappa az irodai rend jelképe

Nemcsak irodai dolgozónak van szüksége rendre és rendszerre, hanem otthon is jól jöhet. Az irattartó mappa a megoldás a mindennapi dokumentumok, okmányok, számlák, egyéb fontos papírok tárolására és rendszerezésére. Az ilyen mappákból létezik gumis, vagyis gumival lehet összefogni, van belőle ablakos, amin keresztül láthatjuk, hogy milyen irat van benne, pólyás, amit behajtogatva zárunk össze és van belőle patenttel csukódó is.

Az irattartó mappa elérhető többféle színben, különféle mintákkal, képekkel, amelyek alapján meg lehet különböztetni. Kapható több méretben, némelyikbe csak egy-két irat fér, de van olyan is, amelyik kisebb táska nagyságú és több dokumentum belehelyezhető.

spacer

Az üvegterasz építésének előnyei

A teraszfedés vagy napozószoba építésének több előnye is van, amit közösen élvezhetnek. Nemcsak értékes új teret adhat hozzá az üvegterasz, amit az egész család szeretni fog, hanem növelheti az otthonának eladási értékét is! Gyönyörű, egyedi építésű napozó szobájával behozhatja a szabadban lévő szépséget és olyan helyet hozhat létre, ahol Ön és családja kényelmesen pihenhet. A napozószoba rengeteg természetes fényt enged be és nagyszerű helyet biztosít a természet élvezetéhez, a szélsőséges időjárás vagy a bogarak kellemetlenségei nélkül.

Az üvegterasz tervezése során, a mai modern életmódhoz igazítják a legmodernebb technológiával, hogy kényelmet és szépséget biztosítsanak. Kibővíti az otthonában lévő életteret, hiszen az üvegterasz családi vagy játék szobaként, irodaként, edzőteremként, jakuzzival ellátott helyiségként is használható! Az üvegterasz energia- és költséghatékony, hiszen szigetelt üveggel és légmentes kivitelben készül, így alacsonyan tarthatóak a számlák.

spacer

Chipolino bébitaxi a fejlődés jegyében

A bébitaxik igen sokoldalúan használható közlekedési eszközök, már pici kortól kezdve. A Chipolino bébitaxi minden követelménynek eleget tesz és biztosítja a hasznos és egyben szórakoztató időtöltést a gyermekének. A legapróbbaknak, akik még nem tudnak önállóan vezetni és pedálozni, a bébitaxi ideális kiinduló pontnak számít.

Használatuk során csöppségek gyakorolják az egyensúlyérzéket, erősítik a lábizmaikat és a mozgásuk koordinációját fejlesztik. A kínálatunkban található modellek már 1 éves kortól és 20 kilóig alkalmasak. A Chipolino bébitaxi megfelelően kialakított háttámlás változata járássegítőként is használható.

spacer