Vásárlás

spacer
spacer

Tejmentes Violife sajtok nagy választékban

Annak, aki szereti a sajtokat egyenesen a csomagolásból megenni, tésztára reszelni, szeletekre vágva szendvicsekre vagy hamburgerekre rakni, a pizzán szétolvadva enni, semmilyen körülmények között nem szabad feladnia a kedvenc ételeit. A vegánok is esznek sajtot és már nem kell azon tűnődniük, mivel helyettesíthetnék azt a pizzán. A Violife a sajt teljesen vegán alternatívája, ami ugyanolyan ízű és ugyanúgy készül, mint a hagyományos sajt.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer

Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék biztonságos megoldás

A telefonkészülék és kommunikáció életünk elengedhetetlen tartozéka. A Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék egy modern, fejlett eszköz, ami üzleti vagy háztartási téren is tökéletesen megfelel. Telefonálás közben, elektromos jel formájában továbbítunk hangot. A mai modern, fejlett világban ez már tökéletesen működik. A felépítés nagyban eltér a hagyományos, régebbi telefonoktól.

spacer

Mire jók a Santoku kések?

Nagyon bosszantó, amikor nincs a konyhában a kezünk alatt egy olyan éles vágóeszköz, amivel bármit kényelmesen és gyorsan felszeletelhetünk. Az ilyen helyzet lényegesen meghosszabbítja a sütéssel, főzéssel töltött időt, amiből a mai világban talán a legkevesebb van. Ezért érdemes az ezkes.hu webáruházból beszerezhető Santoku kések valamelyike mellett dönteni. Az EzKés kés webáruház szerint az egyik legnépszerűbb japán konyhakésről van szó. Nem véletlenül, ugyanis ezek a modellek megbirkóznak a nehezen aprítható, kemény nyersanyagokkal is.

Szeleteléshez, vágáshoz a legtöbb japán szakács ennek a gyártónak a termékeit használja. A legtöbb Santoku késnek enyhén felfelé görbülő az éle, ami tökéletessé teszi a zöldségek, zöldfűszerek aprítására is. A webshop készletén szereplő Böker Solingen Core Santoku univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeletelésére egyaránt nagyszerű. Pengéje a Böker által konyhakésekhez kifejlesztett X50CrMoV15 rozsdamentes acélból készül.

spacer
spacer