elektromos nagyrobogó

Elektromos nagyrobogó, akár cégeknek is

Az e-közlekedés hívei egyre szaporodnak, hazánkban is. Bár tény, hogy a magánszemélyek között is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az elektromos nagyrobogó, tagadhatatlan, hogy a „zölden” gondolkodó vállalatok is sorra teszik le a voksukat a szóban forgó modern járművek mellett.

Amennyiben egy cég úgy dönt, a gépparkját elektromos nagyrobogókkal, motorokkal frissíti fel – és a kifogástalan renoméú ElektroRider csapata mellett dönt-, a vételdíjjal kapcsolatos ÁFA összegét, teljes egészében visszaigényelheti, arról nem is beszélve, hogy a társasági adó mértékét is nagyban csökkentheti. Az anyagi hasznok mellett, természetesen az elektromos nagyrobogó rendszeres használata egyéb előnyöket is magába foglal.

Ezek a modern gépek rendkívül csendesek, így nem növelik a városi zajszintet. Kényelmesek, remekül gyorsulnak, felhasználóbarát a működtetésük, ráadásul rendkívüli szociális értékről tesznek tanúbizonyságot. Az elektromos nagyrobogók ugyanis nem „eregetnek” káros anyagokat a levegőbe, ezáltal is védik a környezetünket.

spacer