ipari klímák

Az ipari klímák hatalmas teljesítményre képesek

Nemcsak a háztartásokat és kisebb irodákat kell hűteni, illetve fűteni, hanem a nagyobb méretű és bonyolultabb struktúrájú ipari és kereskedelmi létesítmények esetében is biztosítani kell az optimális hőmérsékletet. Erre a célra szolgálnak az eklima.hu webáruházban is fellelhető ipari klímák, amelyek hatalmas tereket is megfelelő hőfokon tudnak tartani.

Ezek a VRF/VRV rendszerek, amelyek szintén kül- és beltéri egységekből, valamint kiegészítőkből állnak. A korszerű ipari klímák mindegyike nagyteljesítményű, de energiahatékony működésű. A webhelyen forgalmazott Gree gyártmányú modellek mindegyike szavatoltan biztosítani fogja a kívánt hatást és megfelelő alkalmazás és karbantartás mellett, igen időtállóak is.

A beltéri inventer konzolok lehetnek oldalfaliak, de légcsatornásak is. Ez utóbbiak speciális szövetből készült csatornákkal működnek leginkább hatékonyan. Az ipari klímák masszív kültéri egységei 2 vagy 3 csatornásak, több nagyobb méretű helyiség hőmérséklete is szabályozható a segítségükkel.

spacer