rum ára

A rum ára lehet megfizethető is

Az exotikus italokat egyre bátrabban próbáljuk ki. Példának okáért, a rum ára közel sem olyan magas, hogy ne kóstolhatnánk meg az igazán különleges fajtákat is.

Bár tény, hogy egy Dominikai Köztársaságból vagy Kubából származó különlegesség nem a legolcsóbb vétel, de megéri olykor eltérni a megszokott italoktól és teljesen új vizekre evezni. A rumok nemcsak egyedi aromákkal ajándékozzák meg a kóstolójukat, hanem valódi karibi élménnyel és nem mindennapi kulináris utazással is.

Ha pedig szeretnénk egy nagyszerű estét csapni prémium ételekkel és italokkal, akkor a finom rum ára nem fog olyan magasnak tűnni, hiszen úgy magunkat, mint a vendégeinket valami extra dologgal fogjuk meglepni.

Az idrinks.hu webshop révén beutazhatjuk a világot ebben a kategóriában, hiszen a rum Dániából, Afrikából, sőt, még Ausztráliából is érkezhet hozzánk. A rum ára ebben a boltban semmiképpen sem mondható magasnak. Ezek az italok ugyanis eredetiek és valóban nem találhatóak meg bármelyik italboltban, így nyilván nem kerülhetnek „fillérekbe”.

spacer