A digitális tv több funkcióval

Nem minden esetben elegendő az számunkra, hogy egyszerűen csak leülünk a televízió képernyője elé, és majd nézzük azt, ami éppen van. Sokan szeretik kimondottan megtervezni, hogy pontosan mi is legyen az, amit megtekintenek. A digitális tv csatorna lehetőséget képes nyújtani ehhez is. Nem csupán arról van szó, hogy kedvünkre megválaszthatjuk a csatornákat, amiket nézni szeretnénk, hanem arról is, hogy elektromos műsorújság keretében pontosan kinézhetjük, hogy bizonyos filmek mikor fognak kezdődni.

Itt gyakran még az alapinformációkat is megtudhatjuk a szereplőkről vagy éppen a tartalomról. Nem mindenki akarja, hogy a gyerkőcök is minden csatornára bepillantást nyerjenek. A digitális kábel tv olyan gyerekzár funkcióval rendelkezik, ami megakadályozhatja mindezt.

A megszokott alap, családi vagy éppen extra programcsomagok mellett akár még teljesen egyéni érdeklődési körre szabott mini csomagok is megrendelhetőek, amik még izgalmasabbá tehetik a kínálatot. A digitális kábel tv változatos programokkal várja az előfizetőket, ezért érdemes megrendelni.

spacer