fogpótlás

A fogpótlás fontossága az életünkben

Családi vacsorára hivatalos és már előre retteg az ínyencfalatokkal roskadozó ebédlőasztal látványától? Az idejét sem tudja, hogy mikor evett önfeledten, félelem és sajgó fájdalom nélkül? Nem halogathatja a fogpótlás kérdését örökké! A fogaink fontosabb szerepet töltenek be az életünkbe, mint azt gondolnánk.

Az egészséges emésztés ugyanis a táplálék megfelelő őrlésével kezdődik a szájüregben. Ha az ételt kellő módon megrágtuk, a gyomornak könnyebb lesz megemészteni.

A rossz fogak, esetleg azok hiánya viszont meghiúsítja ezt a folyamatot, ezáltal pedig az étel sem a megfelelő minőségében kerül az emésztőrendszerbe. A fogpótlás tehát tipikusan az a kategória, amit nem tolhatunk tovább, hiszen a probléma nem oldódik meg magától.

Abban az esetben, ha a fogorvosi széktől való félelem miatt halogatjuk a fogpótlást, válasszuk Dr. Kelemen szakorvost és csapatát, hiszen az általuk alkalmazott IHDE módszernek köszönhetően, a páciensek nem tapasztalnak fájdalomérzetet, ráadásul az egész eljárást 3 nap alatt kivitelezik.

spacer