fűthető kutyaház

A fűthető kutyaház a kedvencek nagy favoritja

Ha beköszönt a fogvacogtató tél, nemcsak mi emberek, de a kedvenceink is ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Sokak kedvenc állata, a kutya, hacsak nem panelházban lakik a gazdija, kint kényszerül átvészelni a hideget.

A fűthető kutyaház ötletét mindenképpen érdemes annak a felelősségteljes állattulajdonosnak átgondolni, aki a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban szeretné tudni a kedvencét a nap minden pillanatában. Abban az esetben, ha a fűthető kutyaház létrehozása mellett dönt, a rendelkezésére álló praktikus paneleket akár a kuckó oldalára vagy plafonjára is felhelyezheti, így nem kell megbontani a már meglévő helyiség infrastruktúráját.

Az említett fűtési egység hőmérséklete nem haladja meg a 60 fokot, ezért nem kell aggódni a balesetveszély miatt, hiszen garantáltan biztonságos az üzemelése, ráadásul a tisztítása sem igényel több időt néhány percnél. A fűthető kutyaház olyan védettséget és kényelmet biztosít az ebeknek, amelyért igazán hálásak lesznek majd a gondos gazdinak.

spacer