gyümölcs passzírozó

A gyümölcs passzírozó feladata nyáron

A téli hónapok után gyakran megesik, hogy az ember immunrendszere földközeli szintet ér. Ahhoz, hogy az értékeket feltornázzuk a gyümölcs passzírozó is a segítségünkre lehet.

A vitaminok elengedhetetlen fontosságúak a testünk működéséhez. Vannak olyanok, amit egyedül képtelenek vagyunk előállítani, így külső segítséghez kell folyamodjunk. Ilyenkor az ételeket tudjuk felhasználni, ezáltal visszaszerezni az erőnket.

A tavasz beköszöntésével egyre több gyümölcsöt tudunk fogyasztani, amelyek nemcsak egészségesek, de nagyon finomak is. Kombinálhatjuk a kedvenc ízeinket és házi készítésű leveket tudunk feltálalni a vendégeknek is. Miért vásárolnánk cukros italokat a boltokban, ha mi magunk is elkészíthetjük?

Próbáljunk ki különböző kombinációkat! Ha igazi vitaminbombára vágyunk, akkor jöhet alma, eper és répa, ha inkább energiát szeretnénk, akkor banán, alma, mangó, ha pedig extrém egészségeset szeretnénk, akkor próbáljuk ki a spenót, alma, körte kombinációt! A gyümölcs passzírozó ráadásul könnyen elmosható is.

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply