A kézműves gyűrű mutatós bizsu

A gyönyörűen ápolt kéz, a külső megjelenésünk egyik sarokkövének számít, a rajta hordott ékszerekre pedig sokan felfigyelnek. Egy finoman megmunkált kézműves gyűrű még inkább a kezeinkre tereli a figyelmet. A futószalagról lejött, sokak által hordott ékszerekkel szemben, egyre divatosabbak a kézzel készített, egyedi kialakítású bizsuk, amelyeket nem csupán a hölgyek, de egyre inkább a férfiak is előszeretettel hordanak.

Egy pecsét alakú kézműves gyűrű vagy egyedi kialakítású nyakkendőtű a férfiak körében igen nagy népszerűségnek örvend. Ezért, az évfordulók alkalmával már a hölgyek is keresgélhetnek a férfiaknak szánt bizsuk között, amikor ajándékot szeretnének vásárolni a párjuknak.

Egy virágszirmokat és különböző gyógynövények hajtásait magába záró kézműves gyűrű pedig közkedvelt ajándék anyák napjára, ballagásra vagy bármilyen születésnapra. Egy-egy ilyen egyedi ékszert bármilyen öltözékhez hozzáilleszthetünk, így nem csupán különleges alkalmakkor viselhetjük, mert hordhatjuk azokat a hétköznapokon is.

spacer