A magyar pezsgő sikere nem véletlen

A hazai italok nagyon népszerűek itthon és a határainkon túl egyaránt. Nagyon sokféle kiválósággal büszkélkedhetünk, az egyik remekművünk a magyar pezsgő. Persze ezt nemcsak azért szeretjük, mert a saját termékünk, bár tény, hogy a Törley több mint egy évszázada nagyon keresett ital más nemzetek körében is.

Ez nem kis siker, hiszen az úttörő franciák mellett, még sokan mások is készítenek pezsgőt. A Törley töretlen sikere valószínűleg abban rejlik, hogy megőrizte az autentikusságát, a minőséget nem cserélte fel olcsó alapanyagokra és tömegtermelésre. Ez persze nem azt jelenti, hogy a magyar pezsgő elzárkózott a modern technológiák bevezetésétől.

A gyártók nagyon jól tudják, hogy a korral haladni kell, hiszen így lehet megfizethető minőséget nyújtani a vásárlóknak. Maga az alapító, Törley József sem zárkózott el a kor nyújtotta technikai lehetőségek kiaknázásától. A magyar pezsgő több faktornak köszönhetően őrizhette meg sikerességét. Hogy mindenki élvezhesse a Törley zamatát, a klasszikusok mellett, kölyök és alkoholmentes változat is kapható.

spacer